Condicions particulars de pagament i anul·lació

CONDICIONS ESPECIALS PARTICULARS DEGUT A LA SITUACIÓ DEL COVID-19

CONDICIONS PARTICULARS DE PAGAMENT DE LA COMPANYIA DE GUIES CARROS DE FOC

Al moment de formalitzar la reserva de la teva activitat hauràs d’abonar el 50% del preu total. Aquest primer pagament es realitzarà com a màxim 10 dies abans de la data de sortida de l’activitat, considerant la teva plaça com a no reservada fins que efectuïs aquest dipòsit. El 50% restant l’hauràs d’entregar com a màxim 4 dies abans de la data de sortida, considerant la teva plaça anul·lada si no realitzes aquest pagament, i en tal supòsit s’aplicaran les condicions d’anul·lació. Si realitzes la reserva dins dels 4 dies previs a la data de sortida, hauràs d’abonar el 100% de l’import.

Pots pagar amb targeta de crèdit a través de : https://www.guiescarrosdefoc.com/pagament/activitats/

CONDICIONS PARTICULARS DE PAGAMENT PER VIATGES

En el moment de formalitzar la compra dels serveis del teu viatge hauràs d’abonar el 50% del valor total, més el preu total del bitllet d’avió segons sigui l’oferta de les companyies aèries. Aquest primer pagament s’ha de realitzar como màxim 30 dies abans de la data de sortida del viatge, considerant la teva plaça no reservada mentre no efectuïs aquest dipòsit. El 50% restant l’hauràs d’abonar com a màxim 15 dies abans de la data de sortida, considerant la teva plaça anul·lada si no realitzes aquest pagament, i en tal suposat s’aplicaran les condicions de l’apartat d’anul·lacions. Si la teva reserva la realitzes dins dels 15 dies abans de la data de sortida, hauràs d’abonar el 100%.

CONDICIONS PARTICULARS D’ANUL·LACIÓ

Un cop pagada la teva activitat, en tot moment pots anul·lar els serveis contractats, tenint dret a la devolució dels diners pagats, però depenent de la proximitat del dia de sortida, hauràs d’abonar les següents penalitzacions:

 • Una penalització del 20% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix abans dels 8 dies de començar l’activitat.
 • Una penalització del 30% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 8 i 4 dies abans de començar l’activitat.
 • Una penalització del 40% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 4 i les 48 hores abans de començar l’activitat.
 • Una penalització del 60% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix durant les 48 hores abans de començar l’activitat.
 • De no presentar-te a l’hora prevista de començar l’activitat, no tindràs dret a cap devolució del import abonat.

CONDICIONS PARTICULARS D’ANUL·LACIÓ PELS VIATGES

 • Una penalització del 30% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix abans dels 21 dies de començar l’activitat.
 • Una penalització del 40% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 21 i 15 dies abans de començar l’activitat.
 • Una penalització del 50% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 15 i els 7 dies abans de començar l’activitat.
 • Una penalització del 80% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 7 dies i les 72 hores abans de començar l’activitat..
 • Entre les 72 hores i el dia de sortida, o no presentar-te a l’hora prevista de començar l’activitat, no tindràs dret a cap devolució del import abonat.
 • La devolució del bitllet d’avió serà segons condicions de la companyia d’aviació corresponent.

 

 • Si amb la teva anul·lació la resta del grup hagués de pagar un import superior al ja contractat, hauràs d’abonar l’import necessari per que la resta de participants puguin realitzar l’activitat mantenint el preu ja abonat. Si entre la teva anul·lació i el començament del trekking hi ha noves inscripcions, deixaràs d’estar subjecte a aquesta condició, però si a les condicions anteriors.
 • Si entre el dia de la notificació d’anul·lació i el dia previst per començar l’activitat son festius, es considerarà una no presentació amb unes despeses del 100%.
 • Si has contractat algun tipus d’assegurança a la Companyia de Guies Carros de Foc, l’import d’aquesta NO serà reemborsable en cas d’anul·lació dels serveis contractats.
 • En cas d’impossibilitat de poder realitzar algun dels serveis contractats i pagats, podràs proposar a una altre persona que substitueixi la teva plaça, evitant així les penalitzacions. però si amb aquest canvi es generen despeses per part de companyies d’aviació, transports o altres serveis, aquestes seran abonades al 100% entre tu i el nou client.
 • Si abans de la sortida la Companyia de Guies Carros de Foc ha d’anul·lar la teva sortida per raons alienes a la nostre voluntat degut a conflictes bèl·lics i/o polítics, catàstrofes climàtiques, problemes laborals, etc. et proposarem utilitzar els diners abonats per altres sortides que tinguem en programa o una que tu proposis amb un nivell tècnic, físic i de durada igual a l’activitat cancel·lada amb un límit d’utilització dels diners de 6 mesos, o es farà la devolució del 75% dels diners abonats. En cap cas hi haurà cap tipus d’indemnització.
 • Si durant els dies dels serveis contactats, per motius de seguretat el guia responsable de l’activitat degut a conflictes bèl·lics i/o polítics, catàstrofes climàtiques, problemes laborals, etc. es veu obligat a canviar, modificar o fins i tot anul·lar l’activitat, les despeses extres que això origini per poder seguir, variar o anul·lar l’activitat, no estan incloses en el preu. En aquest cas no hi haurà cap tipus de devolució ni de indemnització.
 • La Companyia de Guies Carros de Foc no realitzarà cap devolució pels serveis que no facis servir voluntàriament durant l’activitat, sigui quina sigui la causa de la no utilització.
 • Totes les anul·lacions hauran de realitzar-se per escrit mitjançant el correu electrònic info@guiescarrosdefoc.com. Pots sol·licitar una assegurança d’anul·lació. Més informació sobre l’assegurança: Cobertures i preus.

logo_P_gray